WYTWÓRNIA MAKARONU
"GOLDMAK-LUX"
Bożena Nowak Spółka Jawna
Adres:
ul. Stalowa 29
42-240 Rudniki
TELEFONY:
034/320-13-42, 034/329-45-01
Fax: 034/329-45-02
email: goldmaklux@goldmaklux.pl
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Skład:
mąka semolina z pszenicy durum, mąka pszenna makaronowa, jaja przepiórcze (12%), woda, przyprawa kurkuma.
Sposób przygotowania:
Zagotować wodę (1 l na 100 g makaronu). Dodać niewielką ilość soli. Do gotującej się wody wrzucić porcję Makaronu i gotować na wolnym ogniu zgodnie z czasem podanym na opakowaniu. Od czasu do czasu zamieszać. Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.
Wartości odżywcze w 100 g produktu | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1653 kJ (390 kcal) |
Białko | 11,8 g |
Węglowodany | 77,5 g |
Tłuszcz | 3,5 g |
Opakowanie zbiorcze: Karton
W kartonie 10 szt. x 250g
Na warstwie 17 kartonów
Na palecie 300 kg.